Socialnämndens smutsiga hantlangare : SVT-journalisten Martin Hult Ogenblad.- SVT nyheter redaktionschef Jenny Lindeborg och Martin Hult Ogenblad, journalist SVT i collage med SVT's övergripande ramar.  (C :LexNoxa).


Uppdatering 2018-08-31 //
-Då SVT påpekat upphovsrättsregler av fotot på reportern Martin Hult Ogenblad är fotot med upphovsrätt borttaget. Jag framför min ursäkt för övertrampet av upphovsrätten till upphovsrättsinnehavaren av fotot. Fotot av SVT-reportern Martin Hult Ogenblad är nu ersatt av mitt verk, min impressionistiska fria tolkning av redaktionschef SVT Nyheter Blekinge Jenny Lindeborg och reportern Martin Hult Ogenblads ansiktsfärg och minspel när de läser denna artikel tillsammans med SVT's regler om saklighet, opartiskhet och balanserad ton i förhållande till den förvanskning och undanhållande av fakta som sker på SVT Blekinge nyhetsredaktion.
Jag rekommenderar tf redaktionschef SVT Nyheter Blekinge Jenny Lindeborg att läsa på svensk grundlag, tryckfrihetsförordningen och upphovsrättslagen. Lägg gärna lite extra omsorg på upphovsrättslagen 2kap §22, även kallat "citatsrätten" då det kanske är användbart att som redaktionschef ha kunskap om de lagar som hänvisas per mejl till en av era delägare.
Länk : Riksdagen.se/lag-om-upphovsrätt-till-litterära-och-konstnärliga-verk-sfs-1960-729


Slutligen ett sista citat :
"Du bör omedelbart avlägsna bilden och artiklarna från din blogg."
Redaktionschef SVT Nyheter Blekinge
Jenny Lindeborg
/tf redaktionschef

- Notera att redaktionschefen SVT Nyheter Blekinge tf Jenny Lindeborg i övrigt inte kommenterar innehållet i förhållande till SVT's uppdrag i den artikel hon noggrant studerat, inget av materialet om socialnämndens ordförande verkar heller ha nyhetsvärde för SVT trots att allt källmaterial erbjudits SVT gratis utan upphovsrätt.


/// Slut uppdatering 2018-08-31.


- Om ledamöter i Karlskrona socialnämnd vill tysta ned uppgifter om våldtäkter, pedofil-brott, övergrepp, kvinnomisshandel, djurmisshandel och bedrägerier i rättsärenden behöver dessa ledamöter hantlangare till sin hjälp. Den absolut viktigaste hantlangaren är en mutad åklagare som hjälper till släcka de anmälningar som dyker upp. Näst viktigast är att ha kontroll över media, kanske med hjälp av en kompis som Martin Hult Ogenblad som ser till att ingen råkar rapportera sanningen på SVT.


- I flera artiklar har jag redogjort hur Centerpartiets Riksdagskandidat Ingrid Hermansson i sitt förtroendeuppdrag som Socialnämndens ordförande i Karlskrona förvanskar, manipulerar och undanhåller avgörande fakta i rättsärenden om barn. 

Många av er undrar säkert varför all denna information publiceras på en liten obskyr blogg som LexNoxa istället för riksmedia som SVT ?

- det undrar jag också..

Jag hade helst ägnat mig åt roligare saker istället för att gratis publicera de rättsövergrepp och lagbrott jag fått veta och som jag inte kan låta passera, jag är inte sådan som person, dessa personer ska lagföras. En av de journalister jag tidigt tog kontakt med var SVT nyheters journalist Martin Hult Ogenblad på Sveriges television för att hjälpa mig avslöja hur Karlskrona socialnämnd är det största hotet mot barn i Karlskrona. Till min förvåning hjälper Martin Hult Ogenblad istället till att mörka och hemlighålla de lagbrott som kommer fram och publicerar istället direkta lögner för att dimma ut fokus. Martin har fått alla de bevis jag har presenterat (och kommer presentera, denna skandal har just börjat) om Ingrid Hermanssons förehavanden. Allt har jag skickat till Martin Hult Ogenblad på SVT men av någon anledning har inte bedrägerier och övergrepp mot barn något nyhetsvärde på SVT ?

- Var är den "media" som granskar makten ?

- Var är de tuffa journalisterna som ställer de "svåra frågorna" ?

- Varför är det en liten blogg som publicerar detta ?

- Det visar sig att journalisterna på SVT kryper ihop rädda med svansen mellan benen för makten utan att fråga. Istället för att redovisa för SVT nyheters läsare hur deras skattemedel förskingras och missbrukas i rena bedrägerier  inom Karlskrona Socialnämnd duckar de tuffa "skjutjärnsjournalisterna" och gömmer sig under soffan. Det är ganska många saker i dessa bedrägerier som har ett avsevärt nyhetsvärde men som SVT-nyheter väljer bort för att skriva om betydligt mindre intressanta ämnen :

- Borde det inte vara ett nyhetsvärde att de personer som blev fällda för mord och medhjälp till mord på flickan Yara bedömdes som utmärkt lämpliga vårdnadshavare av Karlskrona socialnämnd bara några månader före mordet ?

- Borde det inte vara nyhetsvärde att Socialtjänsten fått massor av varningar om Yaras situation innan hon mördades och de till och med själva gjort utryckningar till Yaras hem ?

- Borde det inte vara nyhetsvärde att 5 Socialtjänstkvinnor  lägger all tid på att försöka dribbla bort ett olagligt barnförhör istället för att kolla faxen med polisens orosanmälan om Yara som legat orörd i 12 dagar ?

- Borde det inte vara nyhetsvärde att Socialnämndens ordförande Ingrid Hermansson i efterhand mejlar en ursäkt för de två olagliga barnsamtal som genomförts med ett 7-årigt barn när en domare avslagit förhör med barnet 2 gånger för att domaren anser barnet för litet ? Är det inte konstigt att Socialtjänstkvinnan Christina Olssons går tvärtemot en domares beslut ?- Borde det inte ha nyhetsvärde att Socialnämnden med ordförande mörklägger en förfalskad utredning till domstol  där socialtjänsten ljuger om vårdnadstvistens grund, undanhåller kvinnomisshandel, undanhåller avgörande fakta och undanhåller djurmisshandel ?


Varför ska du tro på LexNoxa ?
- Du behöver inte tro på mig, titta bara på de bevis jag alltid publicerar i mina artiklar, oavsett vad jag skriver berättar bevisen en historia som inte kan ifrågasättas eller förvanskas. Bevisen kan du själv begära ut av Karlskrona kommun.

- När såg du ett bevis publicerat av SVT ?

Kan det finnas en orsak till att SVT-journalisten Martin Hult Ogenblad bestämt att de skattebetalare som betalar för bedrägerierna i Karlskrona socialnämnd inte har något intresse av att läsa om det hos SVT ?  
Mutbar person.
- Att ta mutor är en oerhörd risk, all trovärdighet, etik och arbetsgivarens tillförlitlighet riskeras, i tider av fejk-news bör nyhetsmedier satsa på att presentera sann fakta istället för att publiceras beställda lögner som SVT gör.

Nästa gång du läser eller ser SVT-nyheter bör du fundera på VAD svt valt att inte visa dig ? Viken misshandlad kvinna tycker SVT att de inte ska rapportera om idag ? Vilken våldtäkt ska inte rapporteras idag av SVT ? 

Vem offrar SVT idag på grund av mutor eller politik ?

- Att spåra mutor är svårt, det kan röra sig om rena pengar betalda som mutor eller "tjänster". Detta kan bara polis ta reda på, om chefsåklagare Anne Boijmarker tillåter någon polis utreda ett enda av socialnämndens bedrägerier, men för att en person ska ta emot mutor måste personen vara "mutbar", personen måste ha tillräckligt trasig moral för att åsidosätta sitt uppdrag och välja gå andras ärenden. 


Det finns många sätt för en journalist att ljuga. 
- En metod att ljuga är att bara skriva om en sak, vinkla en artikel så att all fokus hamnar där journalisten vill ditt fokus ska hamna. Ett annat sätt att ljuga är att INTE RAPPORTERA ALLS. Som SVT journalisten Martin Hult Ogenblad gör. Martin har nästan helt undvikit all rapportering om Karlskrona socialnämnd och den socialtjänst som har svenskt rekord i våldsamt i dödade barn, Karlskrona socialtjänst, trots att han har haft god kännedom om vad som sker, Martin Hult Ogenblad är dessutom kompis med "Pedofil-drottningen" så han har bättre tillgång till djupare insides information än vad jag har.

SVT-journalisten har fått omfattande information och bevisning om vad som pågår i Karlskrona socialnämnd men har inte skrivit en rad om hur barn offras. Totalt erhöll socialnämnden 17 mejl under 6 månader med bevis om bedrägerier och lagbrott inom Karlskrona socialförvaltning, som ni ser i exempel nedan i adressraden är även journalisten Martin Hult på SVT mottagare av samma information och bevisning, Martins adress är markerad med röd ring och således uppdaterad på allt som sker inom Karlskrona Socialnämnd:

Exempel på informationsmejl till Karlskrona socialnämnd : 


Exempel på informationsmejl till Karlskrona socialnämnd : 

SVT journalisten Martin Hult Ogenblads metod är alltså att undanhålla information om att den Socialnämnd som ska hjälpa misshandlade kvinnor och barn i utsatta situationer istället förfalskar en utredning till domstol där missförhållandena utelämnas av de som ska hjälpa.

Men det är inte allt SVT-journalisten gör.

De mejl jag sänder till Socialnämnden blir besvärliga bevis, speciellt om Socialnämndens ordförande tänkt kandidera till riksdagen, vill man in i riskdagen går det inte ha medborgare som avslöjar sanningen så för att få tyst på informationen rycker Martin Hult ut med de klassiska dimråderna "hat och hot".

- SVT's vanligaste metod förneka och mörklägga nyheter de inte vill ska komma till allmänhetens kännedom är att kalla informationen "hat och hot". En utredning om invandrares kriminalitet kan vara "hat och hot", en person som med fakta korrigerar någon av SVt's källor kan vara "hat och hot".
Precis som etiketten "rasist" har "hat och hot" blivit en kvalitetsstämpel, själv googlar jag dagligen på "hat och hot" och rasist för att hitta intressant information som SVT försöker undanhålla.

För att hjälpa sin kompis Ingrid Hermansson rycker SVT-journalisten Martin Hult Ogenblad ut och ljuger ihop en snyfthistoria om att det börjar kännas hotfullt i socialnämnden. De mejl som inleds med "Kära Socialnämnd" rapporteras nu vara "hot och hat" istället för att beskrivas som det mejlen och bevisen verkligen är, trovärdig bevisning om omfattande korruption. Det Martin inte skriver är att hotet kommer från svensk lag, Socialnämndens ordförande riskerar helt enkelt åka fast och det om något är hotfullt, Socialnämndens ordförande riskerar fängelse om hennes gärningar utreds.Länk : SVT.se/nyheter/lokalt/blekinge/förslaget-stäng-nämndens-möten


Mörkläggningen
När fler människor börjar reagera på informationen om Ingrid Hermanssons bedrägerier håller brottsnätverket på att tappa greppet om situationen, lösningen blir att koka ihop lögner om "hat och hot" som Martin Hult Ogenblad gärna ljuger ihop, Martin skriver hellre beställda lögner än sanningen om kvinnomisshandel, bedrägerier, trolöshet mot huvudman och djurmisshandel.


- Så arbetar de på SVT nyheter.
- Patetiskt.

LexNoxa -2018-08-23, uppdaterad 2018-08-31, Peter Martinsson.