#METOO -Kampanjens mörkläggning.


#METOO -Kampanjens mörkläggning.- Ingen kan ha missat #METOO-kampanjen där kvinnor protesterar mot tafsande, övergrepp och våldtäkter. Själv stöttade jag kampanjen med hopp om att vi äntligen får ordning på den växande otryggheten i samhället med riktade resurser men efter ett par veckor handlar kampanjen i huvudsak om tafsande som skett 5-10 år sedan.


Just nu, idag, sker 19 våldtäkter per dygn i Sverige.


Vad ska vi göra för att minska otryggheten ?

Vi kan inte ha en skenande otrygghet, vi måste ta till åtgärder men vilka åtgärder ? Var ska vi börja ? Vi behöver data och fakta, statistik från BRÅ som uppgifter om vad som hänt ? Vem har utsatts ? Vem kan vara brottslingen ? Hur sker brotten ?

Tyvärr bestämde Sveriges Justitieminister den 16 Januari 2017 att Myndigheten BRÅ inte får redovisa all data om gärningsmän, till exempel ursprung. Utan korrekt fakta blir det svårt besluta bra åtgärder.

svt.se/ministern-blankt-nej-till-att-fora-statistik-over-misstanktas-ursprung

-"Sverige har inte fört statistik över brott och ursprung sedan 2005 då Brottsförebyggande rådet (Brå) publicerade en undersökning på det ämnet. Men justitieminister Morgan Johansson (S) säger blankt nej till att ge myndigheten i uppdrag att ta fram ny statistik vilket land om brottsmisstänkta kommer ifrån".

VARFÖR VILL MAN INTE KARTLÄGGA GÄRNINGSMÄN ?


Inom #METOO-kampanjen nämns inte nuvarande situation med många ord, ännu färre ställer krav på konkreta åtgärder få fram fakta för korrekta beslut.

- Varför hjälper #METOO rörelsen vår Justitieminister mörklägga fakta ?

Resten av denna text kommer somliga beteckna som rasism, det bryr jag mig inte om. 
Jag är Svensk medborgare, i Sverige ska ALLA leva i trygghet. Det finns ingen rasism att redovisa fakta och statistik, brottslingarna får skylla sig själva utifrån de brott de begår. De som skapar otrygghet ska upphöra med det oavsett vem det är.


Åter till statistik och fakta. 


Vi kikar lite hos BRÅ : (källa : brå.se/valdtakt-och-sexualbrott.html

Antalet anmälda våldtäkter första halvåret 2017 har ökat 14% jämfört samma period 2016. 
- Första halvåret 2017 anmäldes 3430 våldtäkter.
Jämfört med 2007 (4749 våldtäkter) har antalet våldtäkter ökat med 41% 2016.


Vi kollar lite enkel statistik från BRÅ, vi ställer tre enkla frågor, VAD ? VEM ? HUR ?VAD ?- Av grafen anmälda sexualbrott ser vi att det är sexuellt ofredande och våldtäkter som  anmäls oftast. 


VEM ÄR OFFRET ?
- Alltså kvinnor 16-64 år anmäler många ofredande och våldtäkter. 


HUR SKER BROTTEN ?
- BRÅ ger oss en liten bonus, vi får lite mer kunskap om HUR ?

Nu vet vi följande från BRÅ (jag använder siffror från 2015 för det är 2015 BRÅ redovisar) :
- År 2015 anmäldes 5918 våldtäkter.
- Flertalet våldtäkter anmälda av kvinnor i ålder 16-64 år.
- 59 % av brotten har skett på allmän plats.
- 69% av våldtäkterna begås av okänd brottsling.

Problemet sker inte för åtta år sedan i en badtunna hos en TV-kanal i form av tafsande, problemet sker nu, idag, på allmän plats av okända brottslingar.


- HALLÅ #METOO, DET ÄR ETT RIKTIGT STORT JÄVLA PROBLEM HÄR !!  -NU !!!


Vad är det som sker ?
Patrik Jonasson har på sin fritid sammanställt data från domslut i något han kallar en "medborgarstudie". 
- Patrik har gjort det jobb som Justitieminister Morgan Johansson förbjudit BRÅ att göra. 

Länk : pjjonasson/ny-undersokning-om-utlanningar-och-sexualbrott/


"En undersökning av nästan samtliga fällande domar för sexualbrott 2012-2017 visar att:
• Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter. 
• 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.
• Två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som getts uppehållstillstånd.
• Andelen dömda svenskar, i proportion till andra grupper, har minskat sedan 2013 och sjunkit kraftigt de senaste två åren.
• 90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan.
• Män med europeisk härkomst begår oftast andra former av sexuellt ofredande än tafsning. Tre fjärdedelar av dömda afrikaner har tafsat på sitt offer.
• En majoritet av de som döms för koppleri är rumäner.
• Homovåldtäkters andel av totala våldtäkter har stigit kraftigt de senaste åren, samtidigt är gruppvåldtäkt mot män nu den vanligaste kategorin.
• 85% av de som dömts för gruppvåldtäkt mot män är afghaner".

Vad är det som händer ? 

Sverige har hög invandring från länder med muslimsk värdegrund. År 2015 tog Sverige emot 163.000 asylsökande, 2016: 163.005 och prognos för 2017 är ca 160.000. (Varför siffran är konstant 160.000 är ett intressant faktum), totalt 489.000 personer på tre år.

Muslimsk värdegrund ?

Religionen Islam grundades av profeten Mohammad som först nekades bli Judisk profet och uttolkare av Judarnas bok, Torah, för att Mohammad ansågs för okunnig. Den 22 december år 609 efter Kristus (västeuropeisk tideräkning) började Mohammad få gudomliga uppenbarelser som nedtecknades till att bli Koranen (Quran), Muslimernas heliga bok. Mohammads budskap var fred men efter Mohammad har många tagit sig lyxen tolka Koranen till sin egna fördel. Några länder som till exempel Saudi-Arabien, Irak, Iran, Syrien och Afghanistan har gjort väldigt extrema tolkningar av Koranen varav begränsningen av kvinnors rättigheter är milt sagt häpnadsväckande. Ur Koranen tolkas religiösa lagar, Sharia lagar, precis som västeuropeiska lagar grundas på kristendomens seder.

Några sharialagar:

1. Under Sharia, fruar får bli slagna.
2. Under Sharia, Kvinnor har färre rättigheter än män.
3. Under Sharia, Giftermål och samlag med minderåriga kvinnor är tillåtet.
4. Under Sharia, Fruar har ej samma skilsmässo rättigheter som män.
5. Under Sharia, Kvinnliga ledare ska ej ha respekt.
6. Under Sharia, Fruar är underställda mannen.
7. Under Sharia, Inga andra religioner är tillåtna.
8. Under Sharia, En kvinna ska alltid ledas av en man.
9. Under Sharia, Kvinnor har mindre tro och intelligens än män.
10. Under Sharia, Taqqiya (lögn) är tillåtet för att lura otrogna.
11. Under Sharia, Våldtäkt av kvinnliga fångar är tillåtet.
12. Under Sharia, Ingen kvinna har rösträtt.

Vissa grenar av Islam förespråkar en mycket extrem nedvärdering av allt annat än män. Ett uppmärksammat fall var flickan Atefeh Sahaleeh som hängdes när hon var 16 år för att hon låtit sig våldtas av en 51-årig man.


https://en.wikipedia.org/wiki/Atefeh_Sahaaleh

Eller de fem bröderna som halshöggs och hängdes upp, några ser ut att vara barn.
Det finns många exempel, de flesta alldeles för blodiga för att kunna redovisas här. Sök på google för fler bevis.

Den Svenska otryggheten.

Att som Sverige utan förbehåll ta in 489.000 asylsökande under tre år varav merparten män, några med en ytterst skev värdegrund kommer självklart skapa problem i det öppna svenska samhället. Män som kommer från miljö att godtyckligt hänga och stena kvinnor får ett bekymmer anpassa sig i ett öppet samhälle.

Att tillåta den okontrollerade invandring av män där 80% bevisligen är i krigsför ålder som just nu sker utan att erbjuda medborgarna utökat beskydd i form av ökade polis-resurser är ett mycket märkligt experiment och resultatet står nu klart, idag, 2017, begås 19 våldtäkter per dygn och mellan 70-95% av dessa våldtäkter begås av män som kommit till vårt land för att få hjälp och beskydd.


Är alla Muslimer brottslingar ?

Absolut inte. Precis som det finns goda och dåliga svenskar finns det goda och dåliga muslimer. Det gäller att hitta individerna som inte vill delta i vårt trygga samhälle. För att hitta dessa individer behöver vi arbeta så effektivt som möjligt och det måste börja med att kartlägga problemet så vi får klart för oss vad problemet är. Våra myndigheter vägrar kartlägga problemet och enkel sammanställning visar en grupp tydligt överrepresenterad.

Brottet :

Just våldtäkt är ett otäckt brott. En stöld, rån eller fortkörning går att förstå, brottslingen har något att vinna och de flesta brott avbryts om brottslingen riskerar upptäckas.
Våldtäkt är extremt just för att brottslingen finner tillfredsställelse i att se offret lida, det gör dessa brottslingar extra obehagliga och det går faktiskt inte förstå brottet, här finns inget att vinna, inget att tjäna, våldtäkt är bara ren sorg, misär och förstörelse.

År 2017 vågar var TREDJE kvinna ej längre gå ut när som helst av rädsla bli överfallen och otryggheten ÖKAR


Att vår Justitieminister Morgan Johansson vägrar ta fram fakta om de överfall som nu sker i Svenska samhället är på alla sätt konstigt, man måste faktiskt fråga sig om vår Justitieminister agerar för eller emot Sveriges befolkning.


Sedan #METOO kampanjen startade för två veckor sedan har totalt 266 kvinnor våldtagits, minst 186 av dessa av en okänd gärningsman som sannolikt är asylsökande eller utomeuropeisk invandrare. 


Att #METOO kampanjen fokuserar mest på övergrepp begångna för åtta år sedan av några medie-profiler är YTTERST märkligt när 19 kvinnor våldtas varje dygn nu, idag. LexNoxa 2017-10-25.