Tio-årig pojke misshandlad.

Tio-årig pojke misshandlad.

Länk till första videon när pojken släpas till piketen  : https://youtu.be/ERMOy8klGnAEn pojke som idag är tio år har ett helvete. 
Socialtjänsten bestämde sig plocka bort pojkens pappa och kidnappade pojken olagligt 2009. Efter att pojken misshandlades flera gånger 2009 av socialtjänsten lider pojken idag av en mycket sargad tilltro till myndigheter. Han har dessutom utvecklat Epilepsi och ADHD, han får 6 olika mediciner varje dag, mediciner som smärtstillande, sömntabletter och lugnande. Pojken går i skola och har det bra så länge han får ordning, reda och lugn. Pojkens föräldrar som äntligen är tillbaka i hans liv har kämpat hårt för hans säkerhet, de vet vad han bäst behöver.

Flera gånger har pojkens föräldrar bett Socialtjänsten om hjälp med de skador Socialtjänsten själva orsakat pojken. Ärendet utreds fortfarande av myndigheter och Socialjänsten som är illa ute vill helst bara tysta ner och mörka alltsammans.

Blundar Socialtjänsten riktigt riktigt hårt försvinner nog problemet.

Föräldrarna har flera gånger bönat och bett om avlastning, vägledning och hjälp för att pojken ska få bästa möjliga förutsättningar och vård, de har försökt få Socialtjänsten samverka till flera möten och till exempel föreslagit LOTS-möten enligt LOTS-modellen. Föräldrarna har själva studerat och läst på om pojkens bekymmer för att förstå och kunna hjälpa sitt barn på bästa sätt och det har verkan men de behöver professionell hjälp och avlastning, de har själva gett flera förslag till hjälp för barnet. I de flesta fall har Socialtjänsten inte ens svarat på deras önskemål och förslag.

För några veckor sedan var pojken på besök hos en dietist. Besöket på sjukhuset är stressande, har man som liten fått stryk av Socialtjänstehen gillar man inte institutioner. När pojken blir stressad blir han utmanande men pappan vet att det som hjälper är lugn, stabilitet och ro. 

Vid läkarbesöket blir läkaren oroad. Läkaren tillkallar en manlig vakt som närvarar vid läkarbesöket. Pappan och mamman har sedan tidigare informerat om barnets tillstånd, det han mest av allt behöver är ordning, stabilitet och LUGN men vakten griper in. Pojken som blir stressad utmanar, pappan styr upp men vakten griper in, efter att pojken brottats ner på golvet får barnet panik och slår sig loss, han rymmer ner i sjukhusets källare. 

Därifrån ringer han polisen för att få beskydd.

De första två poliserna som kommer till plats är lugna och hyggliga, de försöker resonera med pojken och han följer med upp till entren. 

Sen kommer piketen.

Piketen gör det de är bäst på, tar hand om bråkiga människor. Fast här är människan en svårt traumatiserad tio-årig pojke, helst av allt vill han bara vara med mamma och pappa, det är det som funkar bäst, mamma och pappa vet och kan hantera pojken. 

Pojken paketeras och slängs in i en piket buss, polismannen som kör piketbussen till närmaste psykiatriska mottagning håller 40-50 kmh över laglig hastighet fast det inte är en akut utryckning. Pappan ber polisen sakta ner flera gånger men ignoreras fram till han filmar bilens hastighetsmätare, då saktar polismannen ner till laglig hastighet.

Pojken kommer till en psykiatrisk mottagning som snabbt konstaterar att det inte är någon större fara med pojken förutom att han är blåslagen, på den psykiatriska kliniken får pojken det lugn han behöver och lugnar ner sig. Knappt en timme senare åker pojken hem med mamma och pappa. Läkaren som känner till pojken har fullt förtroende för familjen och vet att de löser det bäst själva, det fungerar i lugn hemmamiljö.

Just nu pågår en internutredning hos Polisen om övervåld, som ni ser i videon är det förbannat obehagligt. Polisen har själva upprättat en märklig anmälan som innehåller flera felaktigheter som står i direkt strid till de filmer och ljudupptagningar som finns.

Polismännen här hamnar i en mycket svår sits, de är stressade och har inte kunskap hur ett barn med dessa erfarenheter ska hanteras. Polisen gör fel men det största felet begås av de som vägrar pojken hjälp. Det vi ser här är konsekvenserna av inkompetenta Socialtjänstutredare som drivs av politisk aktivism före barns bästa. Om dessa inkompetenta idioter skött sin uppgift hade polisen aldrig hamnat i denna pressade situation, nu tvingas en tungt belastad Polis städa efter inkompetent Socialtjänst.

Detta är resultatet av fritt spirande politisk aktivism blandad med inkompetens, ett trauma som drabbar läkare, sjukvård, poliser, föräldrar men framförallt en liten tioårig pojke.

Hur länge ska Socialtjänsten fortsätta vägra denna pojke den vård, stöd och hjälp han behöver ?

Var kommer det sluta med Socialtjänstens fortsatta inkompetens för pojken ?


LexNoxa 2017-10-06.