Var slutar korruptionen i Blekinge Tingsrätt ? Del 6, erkännande av korruption.


Blekinge Tingsrätt har i ett beslut uppenbarligen erkänt korruption.

Blekinge Tingsrätt skriver i sitt beslut att Tingsrätten beställt en vårdnadsutredning. Utredningen utförs av ett privat företag och detta är olagligt. Ett privat företag kan hitta på nästan vilka lögner som helst utan att det får några konsekvenser och av den anledningen är det förbjudet lägga ut vårdnadsutredningar på entreprenad. 

Det finns inga tvivel om att det är olagligt anlita privata utredare i vårdnadsutredningar, det är klarlagt i flera lagar, propositioner och JO-beslut :

Socialtjänstlagen 2 kapitel §2 :


Justitieombudsmannnen 2598-2000, sidan 17 :


Socialstyrelsens handbok Familjerätt, 2012-4-8, sidan 204-205: (Länk)"Enligt JO:s mening strider det således mot lagen att lägga ut en utredning om vårdnad, boende och umgänge på entreprenad".


För oss icke-jurister med normal förstånds begåvning är det mycket tydligt att det inte är lagligt med privata vårdnadsutredningar.

För jurister är det inte lika klart. Åter till Blekinge Tingsrätts beslut daterat 2017-06-09. Pappan har informerat Tingsrätten grundligt hur olaglig en privat vårdnadsutredning är.

Blekinge Tingsrätt beslut 2017-06-9 :

Tingsrätten skriver själva i sitt beslut att utredningen utförts av en privat aktör. Blekinge Tingsrätt hänvisar till den information de fått av pappan som JO-beslut, lagrum och direktiv.

Ändå IGNORERAR Blekinge Tingsrätt helt JO, Socialstyrelsen och Svensk lagstiftning i sitt beslut ??? 

För Blekinge Tingsrätt "finns inga skäl avvisa densamma såsom skriftlig bevisning i målet".

Att utredningen tillkommit genom flera uppenbara lagbrott av uppenbart obehöriga privata inkompetenta utredare utan giltiga kontrakt är inte skäl nog för avvisning av bevisuppgiften.... 

Detta beslut går nog inte se som annat än ett erkännande av korruption.

Utredningen talar till fördel för en förälder som ljuger, saboterar och kommer med falska anklagelser, att hon dessutom troligen misshandlat barnen vill ingen undersöka, Karlskrona Socialtjänst som har Svenskt rekord i antal våldsamt dödade barn anser tydligen det är bra om barn blir lite misshandlade, är det stygga barn vänder man bara ryggen till och låter barnen bli mördade utan att lyfta ett finger.


Rättsröta i "Banan-republiker" :
I Etiopien 2011 åtalades två Svenska journalister, Johan Persson och Martin Schibbye, med falska bevis. De förfalskade bevisen var bland annat en film där ljud av skottlossning lagts till i efterhand. Grundmaterialet, filmen, var journalisternas egna film där en av journalisterna nyfiket undersökte sina skyddsvakters beväpning då de reste i farliga områden, journalisten höll i automatvapnet men ingen skottlossning förekom. Åklagaren lade troligen på ljud av skott för att kunna fälla journalisterna så de inte skulle kunna rapportera om vad som pågår i landet.

Länk till SVT nyheter :svt.se bevisen-mot-etiopiensvenskarna-arrangerades

Hemma i Sverige förfäras vi över rättsrötan i "banan-republiker", hur kan man acceptera falska bevis i en Domstol ? Det är detta som betecknar en banan-republik, rättssystemet fungerar inte, man kan muta sig fram.

Vad skiljer Sverige från "Banan-republiker" ? 
I "Banan-republiker" är man ärlig nog erkänna korruption. Jag fick en historia berättad från en "bananrepublik" där domaren tog in en person som skulle dömas falskt på sitt kontor. Domaren förklarade att han vet personen är oskyldig men nu är det bestämt att han ska dömas, Domaren kunde inget göra.

Den ärligheten finns inte i Sverige.

Sverige lider troligen lika mycket rättsröta och korruption som "banan-republiker" men i Sverige tystas denna rapportering, här får inget sägas om korrumperade rättssystem där Rådmän i efterhand ändrar domslut, olagliga förhör med barn, Lagmän som fabricerar påhittade domslut, Socialtjänster som olagligt hemlighåller uppgifter, Socialtjänster som med avsikt ljuger, Socialnämnder som hemlighåller lagbrott, SVT journalister i Karlskrona som ljuger om Socialnämnders lagbrott för de är kompis med gangster ledare.

Bevisen är här på LexNoxa, läs artiklarna, fler kommer.

LexNoxa 2016-06-14.